Legutóbbi Hííreink
Török-magyar üzletember találkozó - Ankara

2017 június 29-30-án cégünk is részt vett Orbán Viktor miniszterelnök Úr kíséretében az Ankarában tartott török-magyar üzletember találkozón. Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy a hivatalos program keretében írhattuk alá legújabb együttműködési megállapodásunkat törökországi partnerünkkel.

Utánfutós aggregátor

Utánfutós aggregátorunk gazdára talált. Az üzembe helyezés megtörtént. Utánfutós aggregátorunkról további képek facebook oldalunkon megtekinthetőek. Ha kérdése van termékünkkel kapcsolatosan írjon nekünk az info@logsol.hu emailcímre.

Új termékünk született!

Sikeresen levizsgázott az első általunk gyártott utánfutó. Aggregátorainkat ezentúl saját típusengedéllyel rendelkező új termékünkkel együtt kínáljuk ügyfeleinknek.

MediaPress

Ünnepélyes alapkőletétel

Ünnepélyes keretek között megtörtént a LogSol Kft. új szerelőcsarnokának alapkőletétele. A...

Török-Magyar találkozó

Szabadbattyán Önkormányzattal közös szervezésben, gyárlátogatással egybekötött Török - Ma...

Facebook

Kérjük tekintse meg facebook oldalunkat: ...

[ MAAG ][ TEKSAN ]
MAAG

Saját gyártású aggregátorainkkal egyértelműen a legjobb ár/érték arányt tudjuk kínálni partnereink, érdeklődőink felé. A készenléti aggregátorok gyártása tekintetében a legelőnyösebb konstrukcióval rendelkezik. Egy ilyen eszköz – jószerével - leginkább csak a karbantartások alkalmával van működtetve, az idő nagy részében "csak" bevetésre készen áll, hogy az esetleges áramkimaradás/szünet idejére biztonsággal termeljen villamos energiát a szükséges infrastruktúrának, így az értékarányosság kiemelkedő tényező a típusválasztásnál. Ezt felismerve kínálja cégünk 2013-tól a MAAG és a TEKSAN aggregátorokat. A választékban 55 kVA-től felfelé megtalálhatóak hegesztő, hordózható valamint a statikus aggregátoraink. Büszkék vagyunk arra, hogy 2015-től az eszközöket saját, 1300 m2-es gyártócsarnokunkban gyártjuk magyar munkaerő foglalkoztatásával.

Kérjük tekintse meg a kínálatunkban szereplő aggregátorokat.

MAAG