Legutóbbi Hííreink
Török-magyar üzletember találkozó - Ankara

2017 június 29-30-án cégünk is részt vett Orbán Viktor miniszterelnök Úr kíséretében az Ankarában tartott török-magyar üzletember találkozón. Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy a hivatalos program keretében írhattuk alá legújabb együttműködési megállapodásunkat törökországi partnerünkkel.

Utánfutós aggregátor

Utánfutós aggregátorunk gazdára talált. Az üzembe helyezés megtörtént. Utánfutós aggregátorunkról további képek facebook oldalunkon megtekinthetőek. Ha kérdése van termékünkkel kapcsolatosan írjon nekünk az info@logsol.hu emailcímre.

Új termékünk született!

Sikeresen levizsgázott az első általunk gyártott utánfutó. Aggregátorainkat ezentúl saját típusengedéllyel rendelkező új termékünkkel együtt kínáljuk ügyfeleinknek.

MediaPress

Ünnepélyes alapkőletétel

Ünnepélyes keretek között megtörtént a LogSol Kft. új szerelőcsarnokának alapkőletétele. A...

Török-Magyar találkozó

Szabadbattyán Önkormányzattal közös szervezésben, gyárlátogatással egybekötött Török - Ma...

Facebook

Kérjük tekintse meg facebook oldalunkat: ...

[ CEGPORTRE ]

Bemutatkozunk

Cégünk 2001-ben kizárólagos magyar tulajdonosi körrel alakult.
A LogSol managementje gondosan ügyel piaci helyzetének megtartására, jövőképe a tervszerű, stabil növekedés. A cég jövőben is ennek jegyében tevékenykedik, nem feledve, hogy a növekedés nem csak mennyiségi, hanem folyamatos minőségi javulást is jelent. Meggyőződésünk, hogy a piaci verseny kihívásainak csak egy ügyfélorientált, eredményes cég felelhet meg.

Múltunk

A Logsol kft megalakulása után informatikai üzemeltetési feladatokat látott el. Megbízóink olyan nagyhírű cégek voltak, mint a Prímagáz Zrt, Alufe kft, Rathgeber kft …és még sokáig sorolhatnánk. Tevékenységünk folyamatosan bővült, de a fő irányvonal mindig is az egyedi fejlesztések voltak.

Készítettünk mobil számlázó rendszert SMS alapokra építve, aztán fejlesztettünk hozzá GPS-GPRS kommunikációra képes ipari modemet, majd a világon először portoltuk a megoldást POS terminálokra WEB alapú szerver megoldással… és ez csak az egyik, de kétségtelenül legsikeresebb projektünk volt. Az alapokat 2002-ben raktuk le, és a rendszer ma is működik. 12 éves történelmével vélhetően Magyarország egyik legpatinásabb szoftver-hardver megoldásává vált rendszerünk.

Jelen és jövő

Az informatikai piac szűkülésével cégünk egyre inkább a korábban kiegészítő területnek számító szerver szobák szünetmentesítése felé fordult, és 2013 óta a LogSol csoport névadójaként és vezetőjeként szünetmentes tápegységek és aggregátorok, gázmotrok export-importjával és gyártásával foglalkozik.

Korábbi fejlesztési tapasztalatainkat sikeresen adaptáltuk az új területen is és egyedi megoldásainkkal váltunk ismertté az új piaci szegmensünkben is.

Missziónk

Hiszünk abban, hogy a tudás, az akarat, a makacs jobbra törekvés beépülhet termékeinkbe, szolgáltatásainkba és a legeredményesebb út ahhoz, hogy markáns módon megkülönböztessen bennünket versenytársainktól.

Egyik kedvenc idézetünket újrafogalmazva a következő gondolatot hímeztettük lobogónkra.

„Megérdemli-e az a cég a jövőt, aki nem akarja megváltoztatni a világot?”