Üzleti út a Török Köztársaságba
2021Vállalatunk HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. által támogatott stratégiai célkitűzéseinek egyike a külpiaci pozícióink török-magyar vállalatközi együttműködésen alapuló erősítése, melynek alapgondolatát a harmadik legnagyobb török gyártóval, az Emsa Jeneratör Rt-vel 2017-ben, a török-magyar államközi megállapodáshoz kapcsolódóan, az Ankarában megrendezett Török-Magyar Üzleti Fórumon aláírt, s azóta is fennálló stratégiai együttműködési megállapodás adta.

Társaságunk tulajdonosi köre és vezetése 2019 óta folyamatosan tárgyal török partnerünkkel a kapcsolat formalizálásának megerősítéséről és tartalmának bővítéséről, melynek célja egy közös vállalat létrehozása.

Vállalatcsoportunk tulajdonosi köre- és vezetése a közelmúltban kapcsolatba lépett a Külgazdasági és Külügyminisztérium érintett szervezeteivel, munkatársaival, melynek részeként, a LogSol cégcsoport képviseletében Varga Zsolt tulajdonos és Kovács Tamás vezérigazgató 2021 februárjában üzleti úton vettek részt a Török Köztársaságban. A szakminisztérium támogatásával megvalósult tárgyalásokon találkozásra került sor Keller László főkonzul úrral, Shiraishi Renáta külgazdasági attasé úrhölggyel, valamint az Emsa Jeneratör Rt. tulajdonosaival és vezetőivel. A megbeszéléseken áttekintett többlépcsős, ám rövidtávú terveink fókuszában a közös vállalat mielőbbi megalapításának stratégiája és operatív lépései, egy – hazai szakembereink tudásán alapuló - termékfejlesztési- és menedzsment központ kialakítása, termelési-fejlesztési-logisztikai-értékesítési vállalati folyamataink remélt piaci kapcsolataink kiszolgálásához igazodó fejlesztése álltak.

Az EMSA isztambuli menedzsment központjában legmagasabb szintű vállalatközi megbeszélésre került sor, török partnerünk részéről Rasim Yildiz úr az igazgatótanács elnöke, Gökhan Güner úr, az igazgatóság tagja, Emin Cakir úr, exportfejlesztési igazgatóhelyettes és Hasret Tozar úr, az exportfejlesztési iroda vezetője vettek részt.

török

Pályázat oklevél átadás
Szijjártó Péter Külügyminiszter Úr 2020.10.05-én ünnepélyes keretek közt nyújtotta át vállalatunk részére a külpiacra jutás támogató okiratot, mely a Magyar Állam Nemzeti Exportvédelmi Programja keretében került meghirdetésre, és mely alapján a LogSol Kft. 18,5 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült. A támogatásból a LogSol a keleti piacokon való megjelenését kívánja erősíteni, magyar gyártóként bizonyítani kívánja, hogy Magyarország képes piacképes exporttermék előállítására. A gyártóüzemben 3500 nm2 –en folyik a termelés, MAAG márkanévvel fémjelezett aggregátorok készülnek.

A külügyi delegáció részére az egyes gyártási mechanizmusok bemutatásra kerültek, ezen túlmenően az NKM Áramhálózati Kft.-vel karöltve megalkotott önjáró áramfejlesztő gépegységeink is reflektorfénybe kerültek.

Szijjártó Péter Külügyminiszter Úr személyesen gratulált a LogSol Kft. minden egyes dolgozójának, amiért még egyszer kifejezzük köszönetünket, és ezúton még egyszer köszönetet mondunk mindazon résztvevőknek, akik személyes jelenlétükkel megtiszteltek minket.


video

György László úr látogatása
2021 - SzabadbattyánA 2021. február 24-e ismét eredményesen zárult, hiszen György László , az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára volt vendégünk és egy igen tartalmas egyeztetést folytattunk. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy folyamatosan fejlődünk és egyre nagyobb célokat tudunk kitűzni, amelyet biztosak vagyunk benne, hogy meg is valósítunk.Segítünk...
Összefogás keretében 1600 db maszkot biztosítottunk Szabadbattyán lakóinak a vírus elleni védekezésre.
- Összefogás keretében 45 családot segítettünk élelmiszer csomaggal, és további 100 család részére folytatunk jelenleg is gyűjtést.
- Energiát adunk berendezésünkkel a kiskunhalasi ideiglenes járvány kórháznak.
Energiát adunk további 12 egészségügyi és 7 rendfenntartó szervezetnek, 29 alapellátást nyújtó szolgáltatónak.
- Kiemelt készenlétre állással segítjük a járvány leküzdésében részt vállaló szervezetek energia ellátását.

Ránk lehet számítani!


video

Gyártócsarnok avató
2019. május 22 - Szabadbattyán2019 május 22-én felavattuk Szabadbattyánban 2. üzemcsarnokunkat. Kovács Krisztina Ügyvezető Asszony Dr. Suha György Miniszteri Biztos Úr és Polyák Vilmos Polgármester Úr társaságában vágta át a szalagot. A rendezvény keretében a meghívottak megtekinthettek egy innovációs show-t is, ahol cégünk fellebbentett a fátylat 2. generációs berendezéseiről, valamint a legújabb technológiai fejlesztésekről, a multiliftes modellektől egészen a távfelügyeletig.

video

NKM Áramhálózati Kft - szállítási szerződés aláírása
2019. augusztus 27 - SzegedCégünk 2019.08.27-én jelentős mérföldkőhöz érkezett el, ezen a napon aláírtuk az NKM Áramhálózati Kft-vel a szállítási szerződést, amelynek keretében 4 db nagy teljesítményű MAN tehergépjárműre szerelt mobil áramfejlesztő egységet szállítunk megrendelőnknek. Büszkék vagyunk arra, hogy 6 hónap pályáztatás után a 8 pályázó közül minket ért e megtiszteltetés.

video

A képen az ünnepélyes aláírás alkalmából balról jobbra:
Entz Béla, LogSol Kft - kereskedelmi igazgató
Kovács Krisztina, LogSol Kft. - ügyvezető
Tóth József, NKM Áramhálózati Kft. - ügyvezető testület elnöke, operatív ügyvezető
Pipicz Mihály, NKM Áramhálózati Kft. - műszaki igazgató

Újfent a magyar-török üzleti kapcsolatok élvonalában
2018. október - BudapestCégünk több, mint 10 éves törökországi üzleti kapcsolatainak köszönhetően rendszeres résztvevője a kormányzati szintű magyar-török rendezvényeknek. Az idei, Budapesten megrendezett üzleti fórumon, ahol felszólalt Orbán Viktor miniszterelnök Úr és Recep Tayyip Erdogan köztársasági elnök Úr is, cégünket a LogSol Kft. vezérigazgatója képviselte. A fórum keretében eredményes tárgyalásokat folytathattunk leendő partnereinkkel szélesítve törökországi kapcsolatainkat. Köszönjük a Magyar Nemzeti Kereskedőháznak a meghívást!

török

Magyar - Török miniszterelnöki találkozó
2017. június - Ankara2017 június 29-30-án cégünk is részt vett Orbán Viktor miniszterelnök Úr kíséretében az Ankarában tartott török-magyar üzletember találkozón. Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy a hivatalos program keretében írhattuk alá legújabb együttműködési megállapodásunkat törökországi partnerünkkel.


török

HíreinkGazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Irányító Hatóság és nemzetközi partnerei részvételével megrendezett
Üzembemutató és Fejlesztéspolitikai konzultáció a LogSol Kft-nél

2021. november 9-én a Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Irányító Hatóság (GINOP IH) és nemzetközi partnerei részvételével megvalósult Üzembemutatóra és fejlesztéspolitikai konzultációra került sor vállalatunk szabadbattyáni központjában.
A vállalathoz érkező nemzetközi delegáció tagjai olyan intézmények voltak, melyek saját hazájukban az uniós támogatással megvalósuló versenyképességi illetve innovációs programok előkészítéséért és végrehajtásáért felelősek kormányzati szinten. Ezek az intézmények hazájukban pályázati felhívások kidolgozásával, megjelentetésével, a beérkező támogatási kérelmek bírálatával és a támogatott pályázatok végrehajtásának ellenőrzésével, értékelésével foglakoznak. A küldöttség vezetője Magyarország e területen felelős szervezete, a Pénzügyminisztérium Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkársága volt.
A nemzetközi partnerek összesen három vállalkozásnál tettek látogatást az országban, olyanoknál, amelyek példaértékűek saját területükön, más vállalatok számára mintául szolgálhatnak. Büszkék vagyunk arra, hogy a LogSol Kft bekerült a meglátogatott vállalatok csoportjába, lehetőséget kapva nemzetközi kapcsolataink építésére, külpiaci lehetőségeink bővítésére.

Média:
Feol

Fehérvár Médiacentrum

LogSol Kft – a Modern Mintaüzem

2021. szeptember 23-án, a Modern Mintaüzem Program keretein belül első alkalommal került megrendezésre Mintaüzem Bemutató a LogSol Kft szabadbattyáni telephelyén.
A rendezvényt Kovács Krisztina ügyvezető igazgató asszony nyitotta meg, köszöntőjében felelevenítette a kft életútját, kitért az elmúlt évtizedek legnagyobb eredményeire, termékcsoportjaira, hangsúlyozva a folyamatos újításokat, ötleteket felkaroló, a piacot folyamatosan figyelemmel kísérő és kiaknázó tulajdonosi törekvést és a LogSol kollektíva összetartásában rejlő erőt. Ezt követően Sebestyén Csaba, az IFKA csoportvezetője tájékoztatót adott a szervezet működéséről, amely a hazai gazdasági, műszaki és innovációs közélet szereplője, valamint ismertette a Modern Mintaüzem Programot, melybe Magyarországon működő, XXI. századi megoldásokat alkalmazó és azokat megismerni kívánó cégek kerülnek bevonásra.
Kovács Tamás vezérigazgató mondandójában kitért az információgyűjtésre és feldolgozásra alapozott kutatás-fejlesztés kiemelt szerepére, melynek eredményeként kifejlesztett MAAG (MAgyar AGgregátor) termékcsalád egyedi jellemzőivel ismertette meg a jelenlévőket. Elmondta, hogy a vállalat nemrég lépett üzleti kapcsolatra a Tungsram Cégcsoporttal, melynek eredménye az eseményen bemutatott, „okos” eszközökkel felszerelt, Intelligens Világítótorony.
A Varga József Zsolt alapító tulajdonos által vezetett gyakorlati üzembemutató fókuszba helyezte a vállalatnál alkalmazott CODDM üzemi technológiát és termékcsoportot, közte automata hegesztőrobotunkat, az új fejlesztésű „hibrid energiaállomást”, valamint a már említett, okos megoldásokkal felszerelt világítótornyot. Tájékoztatása szerint a világítótoronyra felszerelt vezérlő eszköz segítségével interneten keresztül, akár távoli településről is irányítható a Tungsram fejlesztésű fényforrás, amelyhez az alternatív energiát LogSol által gyártott modern, mobil aggregátor biztosítja. A világítótorony egy innovatív megoldás lehet olyan rendezvényeknél, építkezéseknél, ahol a „hagyományos” áramvétel nem biztosított. A torony előnyei közé tartozik, hogy mobil, bárhova könnyedén elhelyezhető.
A több mint egy tucat vendég vállalat képviselőinek részvételével lezajlott mintaüzem látogatás kiváló alkalmat biztosított arra, hogy bemutassa a magyar gazdaság élénkítésében érdekelt szereplők együttműködését, kitérve házigazda vállalatunk és a Tungsram Cégcsoport közti innovatív termékfejlesztésre, az IFKA vállalkozásokat támogató tevékenységére és Modern Mintaüzemünk érdeklődő vállalkozások általi megismerésére.

Büszkék vagyunk

Mai nappal az Európai Unio Szellemi Tulajdoni Hivatala bejegyezte védjegy lajstromába a MAAG by LogSol logónkat. MAAG a Magyar Aggregátor. Tanúsítvány

    

    Üzleti út a Török Köztársaságba

Vállalatunk HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. által támogatott stratégiai célkitűzéseinek egyike a külpiaci pozícióink török-magyar vállalatközi együttműködésen alapuló erősítése, melynek alapgondolatát a harmadik legnagyobb török gyártóval, az Emsa Jeneratör Rt-vel 2017-ben, a török-magyar államközi megállapodáshoz kapcsolódóan, az Ankarában megrendezett Török-Magyar Üzleti Fórumon aláírt, s azóta is fennálló stratégiai együttműködési megállapodás adta.
Társaságunk tulajdonosi köre és vezetése 2019 óta folyamatosan tárgyal török partnerünkkel a kapcsolat formalizálásának megerősítéséről és tartalmának bővítéséről, melynek célja egy közös vállalat létrehozása.
Vállalatcsoportunk tulajdonosi köre- és vezetése a közelmúltban kapcsolatba lépett a Külgazdasági és Külügyminisztérium érintett szervezeteivel, munkatársaival, melynek részeként, a LogSol cégcsoport képviseletében Varga Zsolt tulajdonos és Kovács Tamás vezérigazgató 2021 februárjában üzleti úton vettek részt a Török Köztársaságban. A szakminisztérium támogatásával megvalósult tárgyalásokon találkozásra került sor Keller László főkonzul úrral, Shiraishi Renáta külgazdasági attasé úrhölggyel, valamint az Emsa Jeneratör Rt. tulajdonosaival és vezetőivel. A megbeszéléseken áttekintett többlépcsős, ám rövidtávú terveink fókuszában a közös vállalat mielőbbi megalapításának stratégiája és operatív lépései, egy – hazai szakembereink tudásán alapuló - termékfejlesztési- és menedzsment központ kialakítása, termelési-fejlesztési-logisztikai-értékesítési vállalati folyamataink remélt piaci kapcsolataink kiszolgálásához igazodó fejlesztése álltak.
Az EMSA isztambuli menedzsment központjában legmagasabb szintű vállalatközi megbeszélésre került sor, török partnerünk részéről Rasim Yildiz úr az igazgatótanács elnöke, Gökhan Güner úr, az igazgatóság tagja, Emin Cakir úr, exportfejlesztési igazgatóhelyettes és Hasret Tozar úr, az exportfejlesztési iroda vezetője vettek részt.

Szijjártó Péter úr látogatása

2020.10.05-én illusztris látogatók tették nálunk tiszteletüket. Nagyon köszönjük a kitüntető figyelmet! Részletek az országos médiából megtudhatóak. Természetesen mi is jövünk majd néhány fontos információval a látogatás kapcsán.

Új logóval ellátott teherautó

Az új logó első tulajdonosa. 880 kVA MAAG Mitsubishi motoros áramfejlesztő MAN teherautóra szerelve.

LogSol, az energikus vállalat


LogSol, jövőt építünk


Cover Energy - szünetmentes tápegység


További videóinkTársadalmi kapcsolatainkCover
Happiness Tánc Sport Egyesület
Faluház
genset