Legutóbbi Hííreink
Török-magyar üzletember találkozó - Ankara

2017 június 29-30-án cégünk is részt vett Orbán Viktor miniszterelnök Úr kíséretében az Ankarában tartott török-magyar üzletember találkozón. Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy a hivatalos program keretében írhattuk alá legújabb együttműködési megállapodásunkat törökországi partnerünkkel.

Utánfutós aggregátor

Utánfutós aggregátorunk gazdára talált. Az üzembe helyezés megtörtént. Utánfutós aggregátorunkról további képek facebook oldalunkon megtekinthetőek. Ha kérdése van termékünkkel kapcsolatosan írjon nekünk az info@logsol.hu emailcímre.

Új termékünk született!

Sikeresen levizsgázott az első általunk gyártott utánfutó. Aggregátorainkat ezentúl saját típusengedéllyel rendelkező új termékünkkel együtt kínáljuk ügyfeleinknek.

MediaPress

Ünnepélyes alapkőletétel

Ünnepélyes keretek között megtörtént a LogSol Kft. új szerelőcsarnokának alapkőletétele. A...

Török-Magyar találkozó

Szabadbattyán Önkormányzattal közös szervezésben, gyárlátogatással egybekötött Török - Ma...

Facebook

Kérjük tekintse meg facebook oldalunkat: ...

[ TEKSAN ]


TEKSAN

Az ISO9001:2000 tanúsítvánnyal rendelkező Teksan a legfejlettebb, vezető gyártók egyike, a dízelgenerátorok 0,5kVA-től 3500kVA-ig terjedő kategóriájában. Ebben a széles termékskálában rendkívül megbízható, könnyen mozgatható energiaforrásokat biztosít, versenyképes árakon. A Teksan dízel aggregátorok magas műszaki színvonalúak és minden egyes példány előzetes tesztelésen megy keresztül, hogy megfeleljen a gyártó szigorú minőségi előírásainak. Az aggregátorok karbantartása egyszerű feladat és a nagyfokú megbízhatóságnak köszönhetően a rendelkezésre állási idő is nagyon magas. Ezek a paraméterek garantálják, hogy Ön is biztosan elégedett lesz a Teksan áramfejlesztőjével. A Teksan aggregátorok szupertartós hangszigetelt burkolatait az adott dízelgenerátorhoz tervezzük és gyártjuk. Az így kivitelezett áramfejlesztők bárhová könnyen szállíthatók és telepíthetők.

Részletekért, kérjük nyissa meg a kereső ablakot!