Legutóbbi Hííreink
Török-magyar üzletember találkozó - Ankara

2017 június 29-30-án cégünk is részt vett Orbán Viktor miniszterelnök Úr kíséretében az Ankarában tartott török-magyar üzletember találkozón. Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy a hivatalos program keretében írhattuk alá legújabb együttműködési megállapodásunkat törökországi partnerünkkel.

Utánfutós aggregátor

Utánfutós aggregátorunk gazdára talált. Az üzembe helyezés megtörtént. Utánfutós aggregátorunkról további képek facebook oldalunkon megtekinthetőek. Ha kérdése van termékünkkel kapcsolatosan írjon nekünk az info@logsol.hu emailcímre.

Új termékünk született!

Sikeresen levizsgázott az első általunk gyártott utánfutó. Aggregátorainkat ezentúl saját típusengedéllyel rendelkező új termékünkkel együtt kínáljuk ügyfeleinknek.

MediaPress

Ünnepélyes alapkőletétel

Ünnepélyes keretek között megtörtént a LogSol Kft. új szerelőcsarnokának alapkőletétele. A...

Török-Magyar találkozó

Szabadbattyán Önkormányzattal közös szervezésben, gyárlátogatással egybekötött Török - Ma...

Facebook

Kérjük tekintse meg facebook oldalunkat: ...

[ SZPONZORÁCIÓ ]

Képtalálat a következőre: „vasas sc”

Cégünk 2014 évben szponzori szerződést írt alá a Vasas Sc-vel, amelynek keretében olimpikonok szakmai munkáját is támogathatjuk. Cégünk számára külön megtiszteltetés, hogy rendezvényeinken a Vasas Sc kiemelkedő sportolói is rendszeres résztvevők. Cégünk gyártócsarnokának avatóján például Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vizilábdázónk egy dedikált vizilabdával lepte meg kisorsolt vendégünket.

Varázslatos Magyarország

Büszkék vagyunk arra, hogy aranyfokozatú támogatója lehetünk a Varázslatos Magyarország Természetfotó Nonprofit Kft-nek.

A szervezet alapvető célja, hogy népszerűsítse országunk Nemzeti Parkjainak csodálatos adottságait és szépségeit, valamint biztosítson a természetfotósoknak új pályázati lehetőségeket.

Cégünk kiemelkedően fontosnak tartja a környezetvédelmet, nagy figyelmet fordít a természeti kincseink megőrzésére. Ezen törekvéseinket bizonyítják fejlesztési projektjeink, amelyek keretében nem hagyományos üzemanyaggal működtetett energiatermelő berendezések prototípusait alkottuk meg (pirolízissel előállított kőolaj származék, vagy alacsony hidrogén tartalmú technológiai gáz) vagy éppen extrém műszaki paraméterű aggregátort (alacsony rezonanciájú, különlegesen alacsony hangkibocsátású).

A világ egyik legkritikusabb pontja az energetika és annak biztosítása. Ezért választottuk egyik fejlődési formánknak az aggregátorok, generátorok, valamint szünetmentes tápegységek gyártását, értékesítését szem előtt tartva a környezetvédelmet, hogy minél kevesebb káros hatás érje nemzeti kincseinket. www.varazslatosmagyarorszag.hu


Varázslatos Magyarország Varázslatos Magyarország Varázslatos Magyarország Varázslatos Magyarország Varázslatos Magyarország