Legutóbbi Hííreink
Török-magyar üzletember találkozó - Ankara

2017 június 29-30-án cégünk is részt vett Orbán Viktor miniszterelnök Úr kíséretében az Ankarában tartott török-magyar üzletember találkozón. Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy a hivatalos program keretében írhattuk alá legújabb együttműködési megállapodásunkat törökországi partnerünkkel.

Utánfutós aggregátor

Utánfutós aggregátorunk gazdára talált. Az üzembe helyezés megtörtént. Utánfutós aggregátorunkról további képek facebook oldalunkon megtekinthetőek. Ha kérdése van termékünkkel kapcsolatosan írjon nekünk az info@logsol.hu emailcímre.

Új termékünk született!

Sikeresen levizsgázott az első általunk gyártott utánfutó. Aggregátorainkat ezentúl saját típusengedéllyel rendelkező új termékünkkel együtt kínáljuk ügyfeleinknek.

MediaPress

Ünnepélyes alapkőletétel

Ünnepélyes keretek között megtörtént a LogSol Kft. új szerelőcsarnokának alapkőletétele. A...

Török-Magyar találkozó

Szabadbattyán Önkormányzattal közös szervezésben, gyárlátogatással egybekötött Török - Ma...

Facebook

Kérjük tekintse meg facebook oldalunkat: ...

[ cover ]


cover A szünetmentes tápegység (UPS) egy olyan eszköz, ami egy áramforrás (pl. hálózati áramforrás) és egy fogyasztó (pl. számítógép) közé kapcsolva megelőzi az eszköz áramszünetből adódó meghibásodását. Amennyiben kritikus alkalmazásaink folyamatos áramellátást igényelnek, még jelentősebb idejű áramkimaradás esetén is, a szünetmentes tápegység az egyetlen megoldás. Egy megfelelő UPS mindenféle áramellátás mellett jó minőségű áramot továbbít a terhelés felé. Ha a terhelést napi 24 órában kívánjuk használni, az egyetlen megoldás egy UPS alkalmazása, ami folyamatos, feldolgozott, tiszta áramot biztosít.
A svájci COVER-ENERGY SA vezető szerepet tölt be a szünetmentes áramellátást biztosító szolgáltatók körében. 1995 óta jelen van az európai piacon. A COVER-ENERGY SA termékei rendkívül megbízhatóak, szervizhálózata valamint a háttérben gondoskodó műszaki szakember gárdája kiemelkedő. COVER-ENERGY SA termékeit széles körben használják olyan vállalkozások, ahol az energia és a stabilitás döntő tényező. A műszaki szakember gárda garanciális és garancián túli szolgáltatásokat, konzultációkat és továbbképzéseket szervez azért, hogy a vásárlók minél jobb terméket és szolgáltatást kapjanak a pénzükért. Kiemelten kezelik a technikai segítségnyújtást, akár a tervezés fázisától kezdődően is.
Részletekért, kérjük nyissa meg a kereső ablakot!


HÁROMFÁZISÚ

Név Technológia Típus
(kVA)
Terhelhetőség
(kVA)
Fázis
Combo-Innova
Online VFI-SS-111(EN62040-3) 10-20kVA 3:1 or 1:1 (Plug&Play)
NH S
Online VFI-SS-111(EN62040-3) 10-30kVA 3:3 (Plug&Play)
HPC
Online VFI-SS-111(EN62040-3) 40-80kVA 3:3 (Plug&Play)
NHS
Online VFI-SS-111(EN62040-3) 100-120kVA 3:3 (Plug&Play)
NH M 200
Online VFI-SS-111(EN62040-3) 20-200kVA 3:3 (Plug&Play)
NH M 300
Online VFI-SS-111(EN62040-3) 30-300kVA 3:3 (Plug&Play)