LogSol

Fontos telefonszámok

Központ: +36 30 633 8520
Szerviz ügyelet: +36 30 815 2575
Kereskedelmi vezető: +36 30 530 5380
Kereskedelem: +36 30 633 8521
Ajánlatkérés: ITT

Eseményeink

Kizárólagos disztribútori szerződés aláírása Nigériában

Cégünk alapítója, Varga Zsolt 2024. február 23-án Abujában, Nigéria fővárosában kizárólagos disztribútori szerződést írt alá Eric Oreofe Awomolo Úrral, az E.A.Knock Energy Ltd. tulajdonosával.

A megállapodás aláírását több hónapos előkészítő folyamat előzte meg, amely során mind cégünk, mind disztribútor partnerünk felmérte a nigériai hybrid energiaellátó rendszerek piacát.

Nagyon nagy reményekkel állunk közös projektünk elé, melynek első lépése a március 14-én, az Abuja Ipari Kereskedelmi és Befektetési Minisztériumban tartandó előadás lesz.

Sok sikert kívánunk Eric Awomolo Úrnak a közös munkához!

Nigéria

MAAG Hydrid rendszerű dróntöltő energiaállomás az AGROMASH EXPO-n

Izgalmas hét áll mögöttünk!

Nigériai partnerünk, Mr Erik Oreofe Awomolo tisztelt meg minket látogatásával, akivel jövőbeni együttműködésünkről nemcsak íróasztal mellett tárgyaltunk, hanem szerencsénk volt együtt ellátogatni a hazai agrárium legjelentősebb szakkiállítására is.

Az AGROMASH EXPO-n az 50 éves KITE Zrt-vel karöltve bemutatásra került a legújabb fejlesztésű MAAG Hybrid rendszerű dróntöltő energiaállomásunk!


Agromash


Segítség a háború sújtotta Beregszász rászorulóinak

A beregszászi konzulátus szervezésében Magyarország Külgazdasági és Külügyminisztériuma 25 millió forint értékben adományozott aggregátorokat a Beregszász vízellátását biztosító Vodokanal-Kárpátvíz Kft. számára. Az eszközök gyártását, leszállítását, beüzemelését és az üzemeltetők oktatását/képzését vállalatunk, a LogSol Kft végezte el, szoros együttműködésben a Nyírségvíz Zrt-vel. Tovább

Államtitkári látogatás - Szabadbattyán

A 2021. február 24-e ismét eredményesen zárult, hiszen György László , az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára volt vendégünk és egy igen tartalmas egyeztetést folytattunk. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy folyamatosan fejlődünk és egyre nagyobb célokat tudunk kitűzni, amelyet biztosak vagyunk benne, hogy meg is valósítunk.

Miniszteri elismerés

Szijjártó Péter Külügyminiszter Úr 2020.10.05-én ünnepélyes keretek közt nyújtotta át vállalatunk részére a külpiacra jutás támogató okiratot. TovábbMiniszteri elismerés

"ENERGIA 2022" - Szakmai konferencia

Kit ne foglalkoztatna miből, hogyan és mennyiért lesz energiánk? Mi támogatja jobban a fenntartható energiagazdálkodást – az energiahatékonyság vagy az energiatakarékosság? Ezek a kérdések sosem voltak még aktuálisabbak, mint napjainkban…
Ezek a gondolatok vezérelték vállalatunk tulajdonosi körét, amikor hagyományteremtő célzattal életre hívták az „ENERGIA 2022” - Szakmai Konferencia, Kiállítás és Innovációs Show-t, melynek a LogSol Kft szabadbattyáni telephelye adott otthont 2022. június 22-én.

Miniszteri elismerés

„ENERGIA 2023” – Újabb szakmai nap a LogSol Kft-nél

2023. május 24-én második alkalommal került megrendezésre az „ENERGIA 2023” Szakmai Nap vállalatunk szabadbattyáni székhelyén. Tavalyi, nagy sikerű rendezvényünkre idén,megújult formában került sor, az innováció és a fenntarthatóság jegyében. Immáron 22 éves múltra visszatekintő vállalatunk 2022-ben, hagyományteremtő célzattal hívta életre az eseményt, mely kiemelt előadói-, kiállítói- és látogatói érdeklődésre tett szert az idei esztendőben is. Tovább

Energia2023

NKM Áramhálózati Kft - szállítási szerződés aláírása

Cégünk 2019.08.27-én jelentős mérföldkőhöz érkezett el, ezen a napon aláírtuk az NKM Áramhálózati Kft-vel a szállítási szerződést, amelynek keretében 4 db nagy teljesítményű MAN tehergépjárműre szerelt mobil áramfejlesztő egységet szállítunk megrendelőnknek. Büszkék vagyunk arra, hogy 6 hónap pályáztatás után a 8 pályázó közül minket ért e megtiszteltetés.

video

Hírek

Meghívó az Ipar Napjai Nemzetközi Ipari Kiállításra

Várjuk szeretettel az Ipar Napjai Nemzetközi Ipari Kiállításon, a közép-európai régió legnagyobb és legjelentősebb üzleti találkozóján.
Helyszín: HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ (1101 Budapest, Albertirsai út 10)
Időpont: 2024. május 7-10.
Ghánai disztribúciós együttműködés előkészítése

Nagy büszkeség és öröm számunkra, hogy egyre több komoly érdeklődés mutatkozik Afrikából az új generációs MAAG hybrid technológiával szerelt berendezéseink iránt.
A napokban Ghánából Mr. William Schandorfot, az Emmexon Ghana Ltd ügyvezető igazgatóját láthattuk vendégül.
Látogatása nagyon kecsegtetőnek bizonyult; folyamatban van immár a ghánai disztribúciós együttműködés előkészítése és a további együttműködési pontok feltérképezése is.
Katonalogisztikai Szakmai Napon a Logsol

Április 10-én, első alkalommal szervezett Katonalogisztikai Szakmai Napot a Védelmi Innovációs Kutatóintézet, amelyre 15 kiemelt partnerük kapott megtisztelő lehetőséget kiállítóként való megjelenésre, közte cégünk a LogSol Kft is.
A rendezvény nagyszerű lehetőséget biztosított a katonaság 150 fős szakállományának és döntéshozóinak való bemutatkozásra, így külön öröm számunkra, hogy új generációs MAAG hybrid technológiai berendezéseink, világítótornyunk és kisméretű, gépjárműbe integrált aggregátorunk iránt is kiemelt érdeklődést mutattak a részvevők.


További videóink


Szponzoráció

Battyáni Mozaik Stúdió

Bővebb információ itt található: ITT


Pilot Tábor

Bővebb információ itt található: ITT