LogSol

Fontos telefonszámok

Központ: +36 30 633 8520
Szerviz ügyelet: +36 30 815 2575
Kereskedelmi vezető: +36 30 218 5000
Kereskedelem: +36 30 633 8521

Eseményeink

MAAG Hydrid az AGROMASH EXPO-n

Izgalmas hét áll mögöttünk!
Nigériai partnerünk, Mr Erik Oreofe Awomolo tisztelt meg minket látogatásával, akivel jövőbeni együttműködésünkről nemcsak íróasztal mellett tárgyaltunk, hanem szerencsénk volt együtt ellátogatni a hazai agrárium legjelentősebb szakkiállítására is.
Az AGROMASH EXPO-n az 50 éves KITE Zrt-vel karöltve bemutatásra került a legújabb fejlesztésű MAAG Hybrid rendszerű dróntöltő energiaállomásunk!

Agromash

„ENERGIA 2023” – Újabb szakmai nap a LogSol Kft-nél

2023. május 24-én második alkalommal került megrendezésre az „ENERGIA 2023” Szakmai Nap vállalatunk szabadbattyáni székhelyén. Tavalyi, nagy sikerű rendezvényünkre idén,megújult formában került sor, az innováció és a fenntarthatóság jegyében. Immáron 22 éves múltra visszatekintő vállalatunk 2022-ben, hagyományteremtő célzattal hívta életre az eseményt, mely kiemelt előadói-, kiállítói- és látogatói érdeklődésre tett szert az idei esztendőben is. Tovább

Energia2023

Segítség a háború sújtotta Beregszász rászorulóinak

A beregszászi konzulátus szervezésében Magyarország Külgazdasági és Külügyminisztériuma 25 millió forint értékben adományozott aggregátorokat a Beregszász vízellátását biztosító Vodokanal-Kárpátvíz Kft. számára. Az eszközök gyártását, leszállítását, beüzemelését és az üzemeltetők oktatását/képzését vállalatunk, a LogSol Kft végezte el, szoros együttműködésben a Nyírségvíz Zrt-vel. Tovább

Államtitkári látogatás - Szabadbattyán

A 2021. február 24-e ismét eredményesen zárult, hiszen György László , az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára volt vendégünk és egy igen tartalmas egyeztetést folytattunk. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy folyamatosan fejlődünk és egyre nagyobb célokat tudunk kitűzni, amelyet biztosak vagyunk benne, hogy meg is valósítunk.

Miniszteri elismerés

Szijjártó Péter Külügyminiszter Úr 2020.10.05-én ünnepélyes keretek közt nyújtotta át vállalatunk részére a külpiacra jutás támogató okiratot. TovábbMiniszteri elismerés

"ENERGIA 2022" - Szakmai konferencia

Kit ne foglalkoztatna miből, hogyan és mennyiért lesz energiánk? Mi támogatja jobban a fenntartható energiagazdálkodást – az energiahatékonyság vagy az energiatakarékosság? Ezek a kérdések sosem voltak még aktuálisabbak, mint napjainkban…
Ezek a gondolatok vezérelték vállalatunk tulajdonosi körét, amikor hagyományteremtő célzattal életre hívták az „ENERGIA 2022” - Szakmai Konferencia, Kiállítás és Innovációs Show-t, melynek a LogSol Kft szabadbattyáni telephelye adott otthont 2022. június 22-én.

Miniszteri elismerés

Szántóföldi napok és Agrárshow

2022. június 1-2-án részt vettünk a Mezőföldön, több, mint 40 hektáron megtartott NAK Szántóföldi napok és Agrárgép Show-n, mint kiállító. A két napos program keretében a LogSol Kft. biztosította az elektromos ellátottságot.

Agrárshow

NKM Áramhálózati Kft - szállítási szerződés aláírása

Cégünk 2019.08.27-én jelentős mérföldkőhöz érkezett el, ezen a napon aláírtuk az NKM Áramhálózati Kft-vel a szállítási szerződést, amelynek keretében 4 db nagy teljesítményű MAN tehergépjárműre szerelt mobil áramfejlesztő egységet szállítunk megrendelőnknek. Büszkék vagyunk arra, hogy 6 hónap pályáztatás után a 8 pályázó közül minket ért e megtiszteltetés.

video

Hírek

MAAG Hydrid rendszerű dróntöltő energiaállomás az AGROMASH EXPO-n

Izgalmas hét áll mögöttünk!
Nigériai partnerünk, Mr Erik Oreofe Awomolo tisztelt meg minket látogatásával, akivel jövőbeni együttműködésünkről nemcsak íróasztal mellett tárgyaltunk, hanem szerencsénk volt együtt ellátogatni a hazai agrárium legjelentősebb szakkiállítására is. Az AGROMASH EXPO-n az 50 éves KITE Zrt-vel karöltve bemutatásra került a legújabb fejlesztésű MAAG Hybrid rendszerű dróntöltő energiaállomásunk!
Bemutatkozik a PROCELL® akusztikus hangszigetelő szivacs- termékcsalád

A PROCELL egy nagy mennyiségű égésgátlóval és polimer kötőanyaggal impregnált nyitott cellás, rugalmas poliuretán akusztikus hab, amely megoldásokat kínál a hangcsillapítási és zajelnyelési célokra.
Jótékonysági összegfogás

Nagy örömünkre szolgál, hogy lehetőségünk volt hozzájárulni e nemes, jótékonysági összefogáshoz, amelynek keretében kimondottan hátrányos helyzetű csángó családok számára juttattak el közel 200 ajándékot.